MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

I drömmarnas värld

2015-10-20

När jag fick reda på att min lilla fabrik skulle startas upp igen efter att ha legat i dvala i cirkus 2 år. Blev jag glad och tänkte mig att det alls inte skulle vara några problem att få jobb där igen , jag var ju den bästa på att fixa städa och greja. Lilla fabriken hade aldrig sett så fin ut sades det. 

I mina drömmars perfekta värld  skulle man naturligtvis ha ringt mig och berättat den glada nyheten och jag skulle få vara med redan vid uppstart.

Det har tyvärr inte skett och jag har fått veta efter några tjatiga mail att man har den bemanningen som behövs, sorgligt förstås. Jag älskade min lilla fabrik. Men företag har ju andra anställda som måste hållas med jobb innan nya anställs. Det förstås jag förvisso. I mina drömmars perfekta värld skulle företag anställa dom bästa för uppdraget och jag skulle självklart vara en av dom första som anställs.

Allt är inte förbi. Har kommit tillbaka förr och kan göra det igen, det hoppas jag iallafall på förstås.

Det är även jobbigt tyst från företaget jag var på interjuv hoss för ett tag sen och dom enda kontakt  jag får från tidigare sökta jobb är det välbekanta tack för visat intresse men tyvärr har tjänsten gått till annan sökande mailet.

Börjar känna mig lite stressad. Om jag räknat rätt kommer jag i början av nästa år bli utförsäkrad. Inget hopp är ute fören den feta tanten sjungit heter det. Och jag hoppas förstås på att jag får några månaders arbete till så jag kan klara mig undan utförsäkring.

Idag åkte jag till Mediamarkt och köpte mig en tv. Får hem den på Torsdag och den gamla som just nu visar sig från sin bästa sida bärs bort. Nu håller jag tummarna för att glädjen varar och jag kan titta på Veckans Brott på tv,n ikväll  istället för datorn en timma senare.

Blev även ett besök hos papps, där va det som vanligt.

Uppdaterat 21:56

11 minuter in på Veckans Brott började bilden på tv,n flimmra igen. Satans skit. Hade  tvusling inte varit så förbannat tung hade den flugit ut genom fönstret. Nåväl. GW ska inte klara sig så lätt undan, det finns ju svt play.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)