MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Mässa igen

2015-10-10

Igår var jag på mat och dryckesmässa här i stan. Väldigt harmoniskt och trevligt att ludda omkring. Köpa delikatesser dricka öl sprit o cognac och prata med folk. Kul och avslappnande och lagom med folk, inte alls en sån där stress som det var i Stockholm. Chefs table hade allt varit skoj, fick nöja mig med att se Sandra på avstånd och blev lite sugen på en whisky provning idag. Men va lite trött  och hade ont i foten av någon anledning så Nä blev att vara hemma.

Igår blev det i allafall en ölprovning med hjältarna från Norrköpings Bryggeri. Bryggare på frammarch, det känns som om man börjar hitta rätt nu men fortfarande erbjuder man inte en mörkare öl till den törstande massan, den kommer snart. Jag vill dock ha snart redan nu. Fick för mig att man starkt funderar på att ta klivet från Hobby till buissnies, expandera o kanske anställa. Får se om jag har rätt.

Ska det vara så djävla svårt att göra ett arbetsgivarintyg som är korrekt. Ja tydligen. Fick igår mitt andra som det stod fel slutdatum på. Suckar tungt och får försöka fixa det där på Måndag. Hoppas innerligt att A-kassan fortsätter att vara på glatt humör.

Det kändes lite som Söndag idag och i morgon är det tvätt och möjligen lite städdag. Nu fortsätter nog kvällen framför tv,n va nog en film som såg lite intressant ut.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)