MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

En bra dag

2015-10-07

Igår en helt annan historia. Satt mest och deppade, tänkte på allt och inget. Inte ens en nykokmmen Allt om Mat kunde muntra upp. Framåt eftermiddagen fick jag ett samtal. Ett företag jag sökte jobb hos önskade prata med mig. Svarade ja förstås. Tankarna fortsatte, men med lite gladare ton.

Just det jobbet jag sökte kommer jag inte få, saknar teknisk utbildning. Men  min erfarenhet av industrijobb räcker möjligen till ett sjukvikariat, en fot in på ett nytt företag, vad som händer om det händer får vi se lite senare. Det var en hel del man inte visste. Gjorde vad jag skulle, sålde in mig och lyckades rätt bra om jag får säga det själv. Att gå på interjuv är mycket lättare när man nyss har jobbat, kanske inte så hungrig men lite säkrare på sig själv. Mitt cv funkar fortfarande, nu är det bara att fortsätta söka. Målet är ett jobb, ett längre vikariat men förstås allra helst en fast anställning så småningom. Men dit är det både kurvor snår o uppförsbackar. Är redo för allt. Bring it On!

Efter interjuven hade jag fått 2 sms. 1 Från Söderbergs. Min bil var färdig. Sms 2 var från systembolaget, min motörhead whisky hade kommit.

Först till rakning blev bilen då jag var i närheten redan. Bucklorna där bak hade rättats till. Hämtade ut min bil och lämnade hyrbilen. Passade på att provsitta en Golf Alltrack. Min hyrgolf var en rätt okej bil och det där med diesel inte så dumt som man kan tro. Däremot en riktigt tråkig bil. Den jag provsatt var fränt röd och fyrhjulsdriven. Kanske jag åker tillbaka vartefter o provkör.

Framför ratten på min bil, som jag saknat styrde jag mot bästisen och hämtade ut Motörhead whiskyn. Sneglade på en till. Men ekonomichefen var på allerten med basballträ i handen så det blev bara en flaska. Hoppas den smakar lika gott som den är tuff.

Tidigt va det, knappt 12 på dagen. Men kunde helt enkelt inte undlåta mig att stanna till vid Spicy Hot,s aldeles nyöppnade restaurang på Ingelsta. Inte alls så mycket folk som jag trodde så det blev lunch. Kyckling med chasewnötter. En rätt lång kö med hungriga lunchgäster men allt gick förvånansvärt snabbt och gott va det som vanligt. Det här kommer gå bra.

Kvällen avslutas med en poppels framför tvn.

Kram o ta väl hand om varandra.

Man vet att det finns något därborta. Däremot inte vad!

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)