MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Full Fart

2015-10-01

Kändes att det inte va så länge sedan man gick upp i ottan trots allt. Sist så gick jag ju upp innan 6 så att stiga upp innan 7 va lite sovmorgon, o trots att jag absolut inte kunde somna som jag tänkt va jag pigg i morse.

Lämnade min bil på plåtverkstaden och hämtade en hyrbil åkte därefter hem och sträckte ut mig en stund.

Så ner till Arbetsförmedlingen för en rekryteringsträff med Lernia. Beslöt att skippa den sk snabbinterjuven och traskade raskt upp till Pronova där det var jobbsökarmässa. Intressanta samtal och fick lämna några cv som jag hade med mig.

En sån här bra förmiddag kräver förstås en god lunch. Här i stan har vi inget Long så det blev Chili nam nam  som fick erbjuda lunch. Riktigt gott.

Kokt korv och stuvade makaroner ala Jocke till kvällsmat. O så beställde jag whiskyn med 2 M

Ikväll lugnar jag nerverna med en kall pils, i morgon blir det lugnt för på Lördag drar jag till huvudstaden o hinkar bira!

Idag har jag gjort en massa nyttigt o hoppas sova som en prins. Men innan dess är det Brottplats Sverige med tjyvarnas skräck allas vår Hasse Aro.l Kan inte låta bli att fundera över varför han igentligen hoppade av Efterlyst för att göra ett ungifär lika program på tv 4. O så va det någon dokumenter på Discovery. Hm, kanske inte blir så tidigt att gå till sängs endå.

Bilden symboliserar en jag känner som är lite saknad.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)