MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Inte ropa hej fören den feta tanten har sjungit klart

2015-09-24

Misstänkte starkt att det arbetsgivarintyg jag rätt snabbt skickade iväg till A-kassan för att bli av med det inte var korrekt. Dom misstankarna bekräftades förut idag i form av ett mail från A-kassan. Suckade tungt och ringde lönekontoret där man lovade att ett nytt korrekt intyg skulle skickas så snart det gick.

Suckade tungt en gång till och fick i mitt inre se mina stämplingspengar på kontot först om några veckor när alla kvarnar var klara med sitt malande. Svaret jag fått från lönekontoret mailades till A-kassan och för en stund sedan kom svaret. Skulle få pengar utbetalade nästa vecka trots allt. 

Med hjärtat i halsgropen kommer jag ihåg vad en av servicecheferna sa innan jag slutade. Kolla arbetsgivarintyget noga när du får det, det är känt att man blandar ihop o gör fel. När nya intyget kommer är det jag som studerar det med lupp innan jag skickar det vidare, skapar så mycket onödig oro annars.

I köket puttrar en köttfärssås gjord från grunden med kötttfärs purjolök vitlök sidfläsk champinjoner rödvin tomater och kryddor. Till det blir det pasta.

Och jag har sökt jobb som pallsnickare i Göteborg. Har drygt 200 dagar på mig att hitta något nytt att syssla med. Det ska gå!!!!

Ikväll kollar jag på Hasse Aro när han på nytt löser brott. Nu på tv 4.

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)