MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Fynd

2015-09-22

Hade bestämt mig för två saker dena dag. Att dels åka till MediaMarkt och dels att där inköpa en styck skrivare.  På mediamarkt skedde det som händer på stora affärer ibland, lite folk och mycket personal som pysslar med allt annnat en att ta hand om kunderna. Kände mig lite förbisedd helt enkelt. Att jag sedan inte riktigt hittade det jag sökte gjorde att jag helt enkelt tuffade iväg till Elgiganten istället.

Här var bemötandet lite mera hjärtligt men den skrivaren jag tänkt mig fanns inte här och den andra jag kollade på var ett slitet demoex oxh kunde därför inte säljas. Pekade på ytterligare en HP skrivare och fick då reda på att det också var ett demo. Men tydligen lite finare i säljarens ögon då han kunde tänka sig släppa den till ett rejält rabbaterat pris. Gick från affären med en ca 500 kronor billigare skrivare. Har inte riktigt bra erfarenheter av demoex, men hoppas att den ska fortsätta fungera lika bra senare som nu under dom första timmarna i det nya hemmet. Nu kan jag åter skriva ut dokument i allsköns färger och är nöjd med mitt fynd.

Förr fanns det flera teknikpalats i staden nu igentligen bara 2. Enklare att göra fynd och jämföra priser. Passar inte galocherna är det helt enkelt bara att åka till den andra affären och hoppas att fyndet finns där

Idag fick jag mail från A-kassan att det fanns ett dokument att läsa om jag loggade in mig. Med svettiga fingrar gjorde jag så och konstaterade att det var ett utbetalningsbevis, gick snabbt denna gång helt klart. Nu hoppas jag att det går hela vägen och inga ändringar görs. Nu

Med spotify från högtalarna några slurkar starkt i glaset och varvandes mellan en god bok i soffan och Quizkampen på mobilen är det en bra kväll.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)