MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Evig Väntan

2015-09-21

Olika går A-kassans vägar!

Ja trots att jag verifierat mina intyg för arbetsförmedlingen och skickat in dom handlingar jag fått till A-kassan är det alltid en viss oro o framförallt väntan tills pengarna kommer in på kontot. Kollade för en stund sedan min sida hos A-kassan och det såg inte uppmuntrande ut då det inte verkar som om a-kassan gjort sin plikt att göra mig arbetslös en. Men har fått brev från A-kassan så förmodligen och förhoppningsvis är det bara någon som är lite seg att uppdatera. Håller mina tummar att allt ordnar sig o pengar kommer som brev på posten.

Förutom pyssla med lite dokument och besöka AF har jag varit chafför åt vännen som ville till sin veckoträning. Sist han åkte spårvagn slutade med att han fick åka ambulans. Det ville han undvika och frågade om transport. I väntan på honom satt jag uppkrupen lätt tillbakalutad på passagerarplats i bilen och läste en  bok om mordet på Olof Palme. Avkopplande och tiden gick ruskigt snabbt. Mer om boken kommer kanske senare i dagboken..

Ja o så har jag förstått sökt en bunt jobb. Trist att det inte finns något i närområdet men ett jobb är trots allt ett jobb, och det är det som räknas. Lite sugen är jag på att söka som städare på en krabbfabrik i Norge, men troligen är jag lite för harig för att söka. Får se vad som händer efter att ha klämt lite på tanken.

Nu kockarnas kamp på tv och lite lonkara i burken. Livet är trots allt rätt okej.

I morgon köper jag nog en ny skrivare, tröttnat på att skriva ut i rött.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)