MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Provinsprovning

2015-09-19

Igår bar det av till det gemytliga Krokek för en lite historisk öl provning. Provningsledaren var klädd i tidstypiska kläder från vikingatiden och från glasen smakade blandannat Pors och Honung. På tallriken serverades långkok med rovor. Kanske inte den bästa provningen, men iallfall den lite mera spännande.

Dit och hem blev det förstås Krokekexpressen 433, från stan till landet på 20 minuter. Ett snabbt sätt att resa om man prompt måste. Baren längst bak var inte öppen denna gången häller, men misstänker att det är på dom senare turerna. Men det är kanske lite som ryktena om Taxfreen på Kvarsebofärjan. Alla vet att den finns, men då färden är kort är det lite svårt att hinna dit innan det är dags att kliva av (vissa rykten genom åren har dock förekommit att folk turar och även besöker baren)

När jag bodde därute blev det mest resa med  utflyktsbussen 432. En lång härlig busstur där man passerade exotiska platser såsom Åby och Kolmårdssjukhuset på sin färd mot Djurparken och Kvarsebo, ingen skoj resa alls. Men då gick det väll ann om man skulle någonstans.

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)