MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Måndag

2015-09-07

Ner till Söderbergs för att boka tid hos plåtdoktorn samt boka hyrbil. Lite får jag tydligen betala själv på milkostnaden men vill ha en bil stand by endå.

Bilen skitig efter helgens utflykter så kostade på en tvätt, nu skiner hon som en solnedgång i Varberg.

På AF var det rosa lapp som prioriterades och det kändes som eoner innan det rullade på med dom gula, undrar lite varför. Till slut dök det upp några till i gula korridoren och det blev min tur. Det vanliga pratet när man varit arbetslös tog inga tider alls.

Efter en sväng på stan och lunch på bästaste Spicy Hot gick jag vägen förbi Riksbyggens kontor. Blev mer en förvånad då jag bara så där utan att betala en spänn fick en ny nyckel till motorvärmarskåpet. Under sker fortfarande helt klart.

Lite ledsen blev jag lite senare då jag stegade in på kiosken som normalt brukar ha det godaste gottiset som gjorts, nämligen blå fisk och fann att man inte hade det längre. Byte av leverantör var ursäkten. Nu får jag leta vidare hos dom andra godisbutikerna eller så är det slut. Brukar vara perioder då blåa fiskarna helt o fullt lyser med sin frånvaro en lång stund, o så plopp kommer dom tillbaka hos en eller flera gottisaffärer. Problemet är att jag är sugen nu efter att ha varit utan länge, så lite ska jag leta. O inte nog med det, går inte så ofta i godisbutiker o kollar. Så blåa fiskarna kan mycket väl hinna ta slut både en o flera gånger innan jag hittar. Trist men sant.

Pappsen fick sig ett besök och där var det nog en smula bättre en sist. Han var pigg o förhållandevis nöjd.

Har sökt ett jobb och gjort 2 tester inför ett annat som jag sökte igår.

Och alldeles nyssens blev stora datorn med Windows 10 Nu hoppas jag innerligt att problemet med att det tar en halv evighet att starta upp datorn är förbi. Har sedan ett tag haft W10 på den bärbara, och har under ensamma stunder i baracket bekantat mig lite. Kan nu fördjupa mig i finesserna och hoppas det är bra o att datorn nu är lite stabilare.

En späckad Måndag avslutas med en Lonkara.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)