MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Helgen

2015-09-06

Har igår och idag åkt runt lite på Östgötadagarna.

Helgen har annars inneburit upp packning bad handling och att landa i största allmenhet. Allt känns lite bättre. Sängen mjuk o oknölig som om den funnits i sovrummet hos en prins. Badkaret en simbassäng tv,n minst 50 tum o köket håller mästerkockklass.

I morgon börjar vardagen. Det fanns indikationer på att det skulle göras historia, att det skulle bli nytt jobb direkt efter Ringhals. Så blev det tyvärr inte, sorgligt men sant så i morgon bär det av till AF.

I övrigt nästa vecka ska jag ringa och boka tid för bilen (krockskadan) träffa pappsen fixa ny nyckel till värmarskåpet på parkeringen och tvätta. Livet går vidare, mot nya erfarenheter utmaningar och uppdrag.

Arbetet på Ringhals har lärt mig en hel del. Jag har fått lösa nya problem fixat nya miljöer jobbat med nya människor. Har klarat En hel del som jag trodde att jag var lite för gammal för och är lite för hemkär för. Man kan om man vill. Just nu vill jag som nästan alltid efter ett industrijobb göra något helt annat, funderar för glatta livet vad annat skulle kunna vara.

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)