MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Västkusten

2015-09-05

Inte bara jobb utan också fritid blev det denna sommar. Västkusten har man ju hört talas om. Varmt o soligt för jämnan. Tjo o holligång från morgon till Kväll.

Nä dessa påstående skulle mycket väl kunna komma med i Plus o stoppas ner i soptunnan, i allafall detta år när jag var där. Sommarern kom sent och blev kort. Badade 2 gånger i det salta havet thats it.

Besökte Göteborg 1 gång Kungsbacka och Ullared (Gekås) lika ofta.

Varberg var en tom håla på hösten, men framåt sommaren kom turisterna. Priserna höjdes och folket var uppe sent o spatserade gatorna o uppsökte vattenhål.

Staden var ingen höjdare dock när det gällde mat o dryck. Närmaste pizzoriorna i området erbjöd inget för en van gourmand. I Bua fanns dock en restaurang som serverade hyffsad taimat. Tänke mig att jag skulle äta mig i genom alla restauranger. Men till Varberg var det rätt långt och bussresan tog ungifär som att åka till provinsen här hemma.

Fritiden ängades därför mycket åt att promenera i dom många naturreservaten som fanns i området. Ibland vid det närmaste där klipporna och sjöutsikten användes ofta som rekreation  då tankarna på hem o arbete var jobbiga. Men åkte också bil till flera andra reservat, promenerade o fotograferade.

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)