MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Sista Natten i Baracken

2015-09-03

Med blandad ångest har det åter blivit dags att ta farväl av Ringhals och åka tillbaka till Norrköping. I skrivandets stund oklart hur det blir, om jag kommer tillbaka snart senare eller aldrig. Det får framtiden utvisa,Väljer att dela upp mina intryck och börjar med att berätta hur det är att bo i en barack.

Tänkte och trodde att barackliv skulle vara skit trist tråkigt och helt utan mening, så var det också lite i början men något hände vid andra perioden och kunde då harmoniskt vara inne o njuta av ledigheten.

Den billigaste varianten kostar 100 kr och innehåller en knölig säng en liten tv toalett o garderob duch o kök delas med 25 andra. I min korridor har det varit lugnt, mat fick vara kvar i kylen och fester förekom men mera sällan en ofta.

Appropå kyl så finns det 2 men bara en frys. Man får muta in en plats och handla lite då o då. Har blivit expert på att fixa middag o lunch av ingenting. Till första perioden visste jag inget och hade föjldaktligen inte tagit med mig saker som förgyller matlagning. Till andra perioden var misstaget åtgärdat och jag kånkade redan första kvällen in en låda med diverse smaksättare och ställde i garderoben.

Nära till arbetet är ett plus när man jobbar och men att se jobbet när man är ledig är inte alltid en possetiv upplevelse.

Något som inte får plus vare sig i kant eller marginal är det bitvisa kassa uppkopplingen till internet. Tidvis bra men oftast dåligt, gratis förvisso men tror nog folk skulle kunna lägga en liten slant för en lite bättre snabbare o stabilare uppkoppling.

Så här när sista natten stundar känns det iallafall fint att det är Torsdag och kroppen får lägga sig till ro i nybäddad binge, en lyx jag sällan fick uppleva första perioden men mera den sista. Om det är sista gången jag bor i barack återstår att se.

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)