MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

O där tog sommaren slut?

2015-08-25

 Lagom till fyra dagars ledighet smäller det till bakom berget och himlen öppnar sig till störtregn. nu på kvällningen kompletteras ovädret med hård blåst. Någon sa att detta skitvädret ska fortlöpa några dagar, lagom blir det fint tills jag börjar jobba igen antar jag.

Och som om det inte är nog att vädret är skit har det dessutom varit en mindre bra dag på arbetet. Inte direkt så jag förtjänat Cola o ostkrokemys på rummet med första avsnittet av Ett jobb för Berg på femman i bakrunden. Utrycket alla har en dåliga dag passar bra på denna dag, 

Blir nu sugen både att äta på Kometen och att besöka Göteborg, en hel del sevärdheter kvar att se där. Till Göteborg från Varberg är det en resa till provinsen hemavid. Endå har det bara blivit en gång, o då besökte jag ve o skäms INTE Fäskekörka (men fick se hur det ser ut inne nu på tv, alltid något). Hursom är det tänkt en längre visstelse i Göteborg vartefter.

En ledighet alltså. Har absolut inget bestämt men lite småpyssel måste jag väll hitte på så man är lugn och harmonisk inför (kanske) dom sista 5 dagarna här på Ringhals. Vågar inte redan nu räkna ner, Men sticker inte under stol med att hemsuget börjar tränga på en smula, inte alls lika hårt som under slutet på första omgången men så där lite hanterbart lagom.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)