MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Fortfarande sommar

2015-08-21

Hoppas att ni som jag också har det varmt och skönt. Visst är det lite gnäll över det där med värmen. Men snart är det vinter och då muttrar vi över att det är kallt o den djäkla vintern som är aldeles för lång. Sommaren blev lite försenad, men nu är den här så det är bara att njuta.

Igår en långpromenad idag har jag faktiskt så här långt inte gjort ett jotaste dugg. Bara suttit framför baracken o latat mig. Benen lite sega o stela så bäst va det att hålla dom stilla tänkte jag.  4 dagar går snabbt och I morgon är det åter jobb och ingen vet riktigt hur mycket spring det blir i helgen.

Det har som vanligt varit en fin trevlig och i sinnet harmonisk ledighet, det trodde jag inte första omgången att jag skulle landa så mjukt nu på den andra. 

En liten wokvariant till middag med kött grönsaker soya o sötsursås samt ris till, blev helt okej. I kyl o frys börjas det så smått räknas ner, har inte tänkt att ta med mig så mycket av det jag tog hit hem igen.

Att räkna ner själva visstelsen är det lite för tidigt för en. Vet inte alls vad som händer vartefter med projekt o sånt.

Igår bestämde jag o vännen oss för att åka till Linköping i Sebtember. Äta smårätter o dricka öl med Ölfrämjarnas Östergötaavdelning. Ödet brukar sätta käppar i hjulet då jag planerar saker men hoppas det ordnar sig endå.

Blev åter sugen aldeles nyss på en kryssning och fluktade lite på Helsingfors med Viking. Inte så dyrt som jag trott att åka själv men har tänkt så mycket annat som kostar pengar så får nog vänta att bestämma tills jag landat hemma lönen kommit o räkningarna har betalats. Blir det kvar något till mig får jag se, men suget finns och önskan att hitta på o vill ha  är stark.

O där blev jag rastlös. Kanske blir det en liten promenad ner till den närbelägna småbåtshamnen framåt kvällen trots allt.

Kram o Trevlig helg på er alla både ni som jobbar o är lediga!

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)