MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

 Om magen får bestämma

2015-08-18

Var rätt trött efter arbetet denna kväll. Hade planerat soppa från burk, enkelt smidigt  lagom mättande och famförallt billigt.

Maguslingen ställde sig rätt tidigt på tvären, ville ha hamburgare. Sån där ogrillad clownburgare. Hemma är det nära till en sån restaurang. Här är det en halv dagsritt från barackens enkla käll. Försökte jämka med en pizzeriastekt burgare med pomme. Skulle bli närmare så. Men NÄ magen var obeveklig. EN CLOWNBURGARE!!!

Ja så blev det då en bilutflykt till närmaste clownburagställe, kostade på mig en rejäl måltid med pluscola o allt. Mums och gluffs, o sen gnällde magen att den var mätt o mådde lite illa.

Funderade på om jag skulle handla också. När endå spenderbyxorna var på. Men magen tyckte det räckte, du köper bara en massa onödigt o jag är mätt gnällde den högt. Nu sitter vi här o är ruskigt godis o colasugna. Men det får vänta.

Efter utflykt svängde jag bort mot naturreservatet och tog mig en kort hjärnpaus på klipporna. Andas frisk luft och titta ut över havet. Med frid i sinnet kördes det mot baracken. Bilen sur för att den får stå i skogen, magen hotar med att kräkas på ratten om inte gnället får ett slut. Då tystnar bilen o muttrar att det är väll okej. att stå där då.

3 dagar ledigt och inget har jag planerat, men om vädret håller vad det lovar o visar sig från sin bästaste sida i några dagar kanske det blir bad o strandhäng.

Nu vill jag vila gnäller magen, så det är väll bäst att lyda.

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)