MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Ingenting

2015-08-12

Pysslat med datorn på rummet gått i omgivningarna i det fina vädret handlat frukost men annars har jag idag inte gjort många knop. 

Första omgången i Varberg kändes ledigheten stressig då det inte fanns ett skit att göra, det var jobbigt att vara ensam långt hemifrån rummet litet internetet segt o på den skitlilla tv,n fanns inte dom kanalerna jag var van vid. Jobbet o kamraterna var det som höll hoppet uppe, det var fullkomlig lycka när jag då fick åka hem.

Lite jobbigt var det att åka tillbaka Men under denna period är sinnet så här långt harmoniskt och ledigheten känns som den ska. Inte helt säker på varför det är så. Men är nöjd och grubblar inte så mycket över varför. Det är skönt att kunna koppla av och inte stressa upp sig när det är ledigt, utan krav på att jag måste göra saker för att få en meningsfull ledighet. Att låta sig vara ledig gör att arbetet blir bättre.

Idag startar Augustifesten där hemma, förstås lite trist att jag är här i Varberg och inte hemma o augustipartajar. Men inte ens det gör att jag deppar ihop i mitt lilla rum.

Benen lite stela efter promenader o bergsklättring, Men det är 1 dag ledigt kvar att vila på, ska försöka undvina klättra i berg i morgon. 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)