MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Att läsa o skriva bok

2015-08-11

Leif GW Persson skriver bra böcker, den sista Bombmakaren och hans kvinna. En roman om ett brott är inget undantag. Bra skrivet och spännande läsning från pärm till pärm. Lite väl kort om själva brottet men dessto mera om det som sker innan. Han kan han GW fortfarande. Ser fram mot filmen.

Min egen bok kommer nog aldrig ut är jag rädd. Skriver mest för mig själv och har hållt på med det i många år. Det är främst dom få som läst som kallar mitt alster för bok. Men om det blir en bok framöver så är den inte så olik Gw,s böcker, många inblandade personer sex våld o mustigt språk. Har tidigare haft lite ångest att min egna är för lång. Nu kanske den är för kort. Hursom håller jag på o petar i den lite då o då. Har just renoverat o tagit bort ett dussin personer som aldrig finns med när det gäller och sitter o funderar ibland på lite nya karaktärer som kan lyfta mig att skriva vidare, just nu är det trögt.

På min lediga dag 2 har jag varit i Varberg. Ätit taimat och kollat på båten från Grenå till Varberg, nu är det bara att åka med den kvar. Det har varit en fin harmonisk dag och det är 2 dagar ledigt kvar. För dom sista dagarna har jag alls inga planer beror på väder vind o dagsform vad som hittas på.'

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)