MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Tillbaka igen

2015-08-02

Så är man tillbaka igen. Till jobbet på Ringhals o boendet i baracken utanför, gamla rummet och till stor del gamla barackkamrater. Nytt projkekt och nya arbetskamrater, kändes först när jag såg det som en ren o skär neddregradering från coola poolen till att bli undanskuffad på något obskyrt projekt. Men det visade sig att jag var lite mera utvald en utslängd. Dom nya arbetskamraterna är som brukligt inom industrin en salig blandning personligheter, men tror det blir bra att jobba i en grupp som håller ihop o hjälps åt. En rejäl gruppledare värkar det vara också som inte bara pekar utan jobbar också.

4 dagars arbete utan att projektet kommit igång riktigt, men det känns endå rätt okej o hoppas jag kommer fixa det här också.

Första dagen av 4 lediga dagar har det varit idag. Sovmorgon De Lux o så ut med bilen till stan för att skåda Ostindiefararen Ghöteborg som låg nere vid hamnen. Mycket folk så det blev ingen guidning i skeppet. Över Varberg lyste solen denna Söndag och outfiten var T-shirt o väst, inte ofta man har haft det på sig i sommar. Mycket folk i rörelse och det kändes som om Varberg levde upp lite, sist jag var här tyckte jag det var rätt öde o trist.

Gick ett varv på Fästningen och även här var det mera liv o öppet en sist. En rätt trevlig plats att besöka med härlig utsikt o fina gamla miljöer.

3 dagar till av ledighet att döda. Få se vad jag hitter på i morgon.

Min bärbara har fått Windows 10 och håller just som bäst på att bekanta mig, inte så illa tänker jag spontant men får se vad jag tycker senare när allt bra o dåligt hunnit visa sig. 

Vad jag ska hitta på med min stora därhemma är fortfarande en fråga. Windows på den gnäller om att det är falskt så borde alltså köpa ett nytt. Samtidigt är själva datorn lite till åren kommen o saker o ting behöver bytas ut så kanske är det en ny som ska fixas. Ja det får vi se då i höst när jag kommer hem med fickorna fulla av alla pengar jag tjänat på att sanera kärnkraft.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)