MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Ärliga Tankar

2015-07-22

Hemkommen från en mycket trivsam utflykt till rejmyre och med Mission Impossible i bakrunden o en stilla pilsner på skrivbordet funderar jag denna kväll en hel del på denna sidas vara eller inte vara.

Att ha en hemsida förblir en prioritet i livet. Någonstans måste jag ha möjlighet att skriva av mig och ventilera livets små bekymmer utan direkt tanke att någon ska läsa eller ej. För mig själv helt enkelt. Vill ni läsa och har synpunkter är det en bonus.

Tänker på denna hemsida. Matos som varit en kär kamrat i några år nu. Här har jag skrivit ris och ros om restauranger men även på senare år också skrivit dagbok. 

Känner dock att jag inte riktigt är lika inspirerad längre att skriva om mat, att äta ute är fortfarande kul och ett avbrott i livets allvar,men numera ofta på samma ställen, inte alls lika skoj att skriva då o för er att läsa.

Jag tänker på alternativ (att inte ha en sida är inget alternativ). Har en sida på blogspot (som är gratis) kanske satsar jag på den istället, visar bilder och skriver av mig. Ingen mat och lägger ner sidan på Din Studio helt o hållet (det är ju en betalsida).

Eller så hittar jag något annat, ett alternativ som är billigare roligare o finessrikare en det som dinstudio kan erbjuda (tips mottages tacksamt men det ska vara en sida där man kan lägga upp mycket bilder)

Eller så har jag kvar sidan på Din Studio (är trots allt väldigt nöjd över det Din Studio har att erbjuda i form av mallar o bakrunder) namnet behålls men det mesta som har med mat tas bort  och temat ändras (foto o dagbok är några alternativ).

 Snart åker jag tillbaka till Varberg och har gått om ledig tid att i mitt barackrum fundera över livets små o stora ting och Matos som den är nu blir kvar i alla fall året ut.

"Lagom hård Onsdags kram" till eder alla

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)