MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Lördag Söndag Måndag

2015-07-20

Lördagen bestod av en kväll i Kvarsebo med blandat väder bräkande får god mat kall dryck badbollar på rymmen gosiga katter tupp o hönor på vift trevlig paveljong o härligt sällskap en bedårande utsikt o en skön soffa att välta ner sig i när kvällen var slut.

Söndagen lång sovmorgon o en god frukost o lite häng därefter mamma o vovve kaffe o samtal. Konstaterar att jag aldrig kommer upp i mammas kaliber när det gäller att byta jobb och att lilla vovve börjar bli lite "trött" Sorligt men så är det ju här i livet. 

Natten till Måndagen drömde jag för ovanlighetens skull lite trevligt. Ägde en kedja med Resturanger barer grillar mm under namnet Plaze runt hela världen, jag var rik berömd o hade ett skitstort hus med bubbelpool altan o grillplats o egen kock i utkanten av stan en utdragen härlig dröm där jag till o med fick ligga i slutet, lite som en bra film faktiskt.

Måndag har varit och hälsat på Pappsen som fyller år idag. God mat o kortspel, far lite seg på slutet av dagen men sånt är livet som sagt. Av ålder blir man trött, det ska gudarna veta.

Blandat väder även idag. Har ikväll redan lite Jobbångset, aldeles för tidigt för det när jag attan i mig inte ska åka tillbaka fören nästa vecka o varför igentligen, tror mig veta vad som väntar och målar svarta satar på alla väggar som finns, men tänk om det istället blir skitbra. Då har ju spökena ojat upp mig i onödan. Nä det är slut med det nu o så suger vi på sista snutten av ledighetskaramellen.

Den Finska korvbutiken har stängt!!!! Vart fasen ska jag nu få tag i Grönpepparwurst, förbannar mig själv att jag inte gick in o kolla läget innan o kanske hade jag då fått reda på planerna om nedläggning och  beställt hem. Grönpepparwurst världens godaste snax, o nu går det inte att få tag på.


Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)