MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Igår och idag

2015-06-24

Även igår blev det mat på lokal och en bastard i glaset, denna gång från fat. Fylligare o smakrikare från fat helt klart. En stadig plocktallrik till det på favoritstället Broadway.

Vet inte riktigt vad som flög i mig idag när jag i annalkande ruskväder gick ner på stan. Tog inte lång stund innan regnet stod som spön i backen, höll dock ut och luddade ända ner på stan. Allt annat en torr gick jag en sväng i affärerna, tappade dock tråden. En tanke var att äta lunch på Spicy, men på lokalen i stan var det proppfullt och på den vanliga stängt så lite besviken gick jag hem i regnet. En nybadad katt var torrare en jag när jag kom hem, ett varmt bad var obligatoriskt.

I morgon börjar Bråvallafestivalen. Nya människor o musikupplevelser. Troligen går jag bort lite senare en andra år då det jag ska se inte dyker upp fören på kvällen. Trots att det detta år är tunt med musikupplevelser ser jag fram mot festivalandet riktigt mycket och hoppas att jag stöter på både nya och gamla bekanta i vimlet.

 

Antal kommentarer: 2

2015-06-24 20:58:37 - Marie

Ja vem vet, i år kanske vi lyckas springa på varandra :)

2015-06-25 00:00:06 - Jocke

Hoppas på det i alla fall!
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)