MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

En runda till

2015-06-20

Igår på självaste midsommaraftonen kom schemat för nästa period på Ringhals. Glädjande först men blev sen lite besviken att det blir en väldigt kort andra runda, bara dryga 3 veckor. Fick dessutom inte vara kvar hos specialgänget utan kommer att syssla med ett annat projekt. Känner mig lite degraderad, men förhoppningsvis blir det en bra sista period i allafall.

Av industriarbete blir en gammal Joachim lite trött men konstaterade glatt när jag ställde mig på vågen att allt slit resulterat i att jag blivit lite mindre, har gått ner  6 kilo, funderar starkt på att fortsätta röra på mig, simma kanske. Men det blir nog aldrig av. Joachim är känd för att mest prata om motion mer en faktiskt göra det.

Midsommaraftonen en regnig historia. Var inte ute som tur va utan satt på vännens balkong vi käkade god mat o drack öl. Kul att träffas igen, va ett tag sen sist, somnade på soffan och har idag varit både seg o stel. Gubben klarar inte av frostnätter som förr tyvärr.

I övrigt njuter jag just nu över att vara ledig, badar tittar på tv sorterar post läser mattidningar och planerar för Bråvallafestivalen och konstaterar på nytt att det inte är många artister jag vill titta på, ett tunt startfält detta år. Som tur är finns det ju en del annat runt omkring. Det är aviserat en mellanperiod och hoppas på att man slår på riktigt stort nästa år. Vädret är inget som det går att göra något åt, men hoppas på mindre regn en förra året. Experterna säger annat men som vanligt får man allt vänta o se.

Nu är våran sommarresa färdigbokad och planerad in i minsta detalj. Blir 1 övernattning i Danmark innan vi reser till Kiel bor där i 4 nätter och återvänder sen till Danmark för 2 nätter till innan vi åker hem via Göteborg. Ser fram mot resan ovanligt mycket, det beror främst på att vi inte var iväg förra året.

Nu ett bad och sen kanske jag kollar på melodifestivalen på svt play.

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)