MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Ändringar Avbryt o Felsväng

2015-06-13

Igår var jag mer en glad att slippa jobba enda fram till Tisdag, lopp o vil samt att jag skulle gå en kortis till chef för att disskutera lönelappen. Idag tackade jag glatt till jobb redan på Måndag.Ångrade mig så fort jag sade ja men trevligt när lönen kommer hoppas jag.

Annars idag har jag varit i Kungsbacka. Såååååå nära att jag köpte en kamera på kredit, men plötsligt när jag stod där o klämde kände drömde o tänkte tyckte jag lite oväntat att mina drömmars kamera var en aningens för stor o lite väl klumpig. Kände att jag trots allt vilje jämföra med modellen  innan köp, den hade man inte på siba för visning och jag gick iväg utan inköp idag. En ny kamera ligger fortfarande högst på listan men är rätt stolt att jag lyckades avbryta mig från dumheter idag i allafall. 

På hemvägen svängde jag fel o höll på att hamna i Göteborgs centrum istället för natursköna om en lite tråkiga barackområdet utanför Ringhals. Det tog en stund att hitta rätt men till slut kom jag på rätt kurs och lyckades undvika att hamna i centrumsmeten., då hade jag kanske aldrig hittat ut igen.

Men appropå Göteborg så funderar jag starkt på att åka dit i December, då spelar mina hjältar i Motörhead (om nu Kung Lemmy orkar). Ska försöka undvika bil dit och håller lite smått på att forska bussresor (om någon vet någon bussresa från Norrköping eller någon som åker igenom tipsa gärna) Dom spelar dock också i Stockholm så får se lite vart det blir när det kommer till krita.

Just nu äter jag kyckling o potatissallad framför den lilla tv,n och tittar på när prinsen gifter sig med sin Sophia. Är lite royalistisk av mig och blir en smula varm i kroppen av kunliga bröllop.

 

Kram och må bäst alla läsare.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)