MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Sol och Sång

2015-06-09

Ute skiner solen, väderappen på mobilen visar på 11 behagliga grader. bortom synvinkeln men klart hörbart sitter någon o spelar gitarr o sjunger lite, kanske grillas det o dricks något alkoholfritt (ty det är alkoholförbud här). Inte konstigt att jag själv blir en smula sugen på grillmys.

Arbetsdagen blöt men rätt behaglig. i morgon skulle det ha stundats långledigt så här på slut tampen. Men blir 2 dagars övertid så ledigheten blir 3 dagar istället för 5.

Det har varit några dagar av lite depp, funderar funderar o funderar. Hatar när frågorna är flera en svaren och inget svar finns i sikte. men idag har det känts lite bättre.Längtar hårt till uppehållet. Saknar lägenheten badkaret Norrköping o vänner. möjligen kommer jag tillbaka men om det är det tyst som en grav. Ska försöka få lite klarhet i början av nästa vecka. Danmark/Tysklands resa är under planering men innan är det Bråvalla. Det ryktas om att det spås finväder och det är denna blötfestival förtjänt av.

Idag kom dom, skattepengarna. Firade med att betala räkningar och funderingar på en kamera tog ny fart, väntar spänt på lönepappret så får jag se sedan om det blir något kvar till mig.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)