MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Nationaldagen

2015-06-06

En härligt solig dag, som gjort för bilutflykt o strövtåg. Vaknade trots klockan inte alls så tidigt som jag borde och det var därför lagom lunchtid när jag begav mig ut i friska luften. Sugen på raggmunk stannade jag till på Road Star. 

Mätt o nöjd parkerade jag bilen vid stationen och gick på strövtåg runt hamnen där det verkade vara folkfest. Musikkårer tävlingar uppträdanden upptåg o fest, riktigt trevligt att komma ut bland folk.

När jag tröttnade på det bestämde jag mig för att hitta det där djäkla coop o andra bästisbutiken som jag hört ska finnas, men vart ska jag börja. Valde helt spontant att börja med att åka mot sjukhuset då jag var lite nyfiken hur det såg ut. Fortsatte på vägen bort efter det och så presis när jag funderade på att vända såg jag Coops glada flaggor vajja på ett fält, bredvid låg även bolaget. Jag hade hittat!

Coop stort och Frächt, nästan trivsammare en det hemma. Men då jag har en hel del bröte i både kyl o frys här som jag måste äta av innan jag åker hem blev det bara en flaska Finley som jag såg reklam för igår. Men kommer tillbaka om det blir en andra runda här på västkusten. 

Glad o nöjd åkte jag hemåt mot baracken och nu kunde jag inte vägra magen taimat, så köpte med mig lite från den lilla blåa vagnen och åt här i köket. Nu snart måste jag tvinga mig själv till sängs, i morgon är det åter dags för arbete.

Hoppas även ni har haft en trivsam dag!

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)