MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Glada vädergudar

2015-06-04

Idag har minsann vädergudarnas Varbergavdelning varit glada och tillfreds. Varm sol och nästan ingen vind, dom kan om dom bara vill! Nästan synd att jag var i Varberg igår. Idag var benen lite ömma så vädret till trots har det så här långt bara varit några kortare solpromenader runt dom närmaste omgivningarna. Barackgrannarna bjussade på grillutrymme så dagen till ära vart min grisabit kolgrillad efter konstens alla regler. Stekt potatis grönt o så  chilibea till, blev en helt okej Torsdagsmiddag.

Vaknade skapligt o sprang efter morgonbesyren ut för att titta om båten var kvar, vore skoj att ha se när den åkte. Tyvärr var den borta o enligt marintraffic.com hade den åkt till Falkenberg redan kl 03. Då sov jag.

Igår var min kamera lite grinig och bilden blev suddig ibland när det hade zoomats, fungerade igen efter omstart. Den bordlagda frågan om ny kamera lades framför tankesmedjans fötter igen. Finns lite olika alternativ o priset är ungifär det samma på den kamera jag helst vill ha, men önskar helst köpa den hemma ifall den skulle behöva service och så vill jag ha den bums, inte beställa o vänta 3 dagar-7 veckor.

Nu så ska jag nog gå en liten kvällspromenad o så kanske se om det finns något att se på tv.

Kram i solen på er alla.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)