MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

2 dagar

2015-06-02

2 dagars arbete kanske inte låter så mycket men det blev 24 timmar av rätt blandat jobb. Kollegan hittade minst lika skrutt som jag, det är ju lite skojigare att gå vilse när man är 2. Men för våra fina spoltält o hårt arbetande utan gnäll fick vi beröm. Nu stundar 4 dagars vila rasat o navelpill helt utan planer faktiskt. Får bli lite av en väderfråga, nu är det misserabelt. Regn och mer blåst en jag upplevt tidigare, mindre vind o lite sol skulle inte skada, en liten men klen tröst är att det är minst lika uselt väder hemma.

O apropå hemma flödar mitt Facebook just nu över av trevliga saker som sker där just nu. Norrköpings bryggeri har kommit med ett nytt öl. Det har öppnat en ny restaurang som kommer servera korv o burgare och Halvars har lakrismjukglass. Man kan åka hem för mindre en så. Sen tidigare är jag dessutom starkt badkarssugen. 

Min resekamrat och jag är just nu lite oeniga om tysklandsresan. Jag vill lyxa till det och han vill köra en budget variant, vad som blir återstår att se. Men troligen blir det som vanligt en mellanväg. Såg nyss på Kalla Fakta o blev sugen på öl. Kommer ju inte smuggla hem flera hundra liter bärs o sprit, det får inte plats i min skoda. Handlar gör jag förstås men mest åker jag för att komma bort äta gott o ladda batterierna inför det nu lite okända som komma ska vare sig jag vill eller inte.


 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)