MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Mamma

2015-05-31

Mors dag. En dag jag är helt i mot igentligen, men för husfridens skull är det bäst att i alla fall skicka ett sms o säga grattis. Normalt så blir det även ett besök o en blomma. Idag blev det inte så av förklarliga orsaker. En bild på tjusiga blommor till mobilen o så ett samtal lite senare blev det dock. Kändes skönt att få prata med mamma lite, hon är så här års rätt svår att få tag på då hon o hund är mycket ute o tävlar.

Mamma läser inte min hemsida och jag har henne inte som vän på FB men Grattis endå kära mor, utan dig hade jag inte varit den jag är idag!

Har idag  tvättat ätit kinamat på lokal och bara varit denna sista ledighetsdag för denna gång. Nu är det bara 2 arbetsdagar kvar tills nästa så det är inte ett dugg synd om mig. Hoppas då på bättre väder, dessa dagar har varit minst sagt dåliga för att utrycka det milt. 

Planer på en Tysklandsresa framskrider och idag har vi brainstormat via telefonen. Det lutar åt Kiel denna gång med minst en övernattning i Danmark på vägen hem, även om jag är borta mest hela tiden nu så ska det bli skönt att komma iväg ett tag. Saknar Tyskland. Håller mina egna tummar hårdare en tajt för att det ska gå vägen denna gång!

I morgon nya lokaler att hitta i. Det känns som om jag skulle kunna gå vilse i min egna mössa, men oftast går det bra och mina arbetskamrater vallar mig rätt, dom börjar lära sig att det tar betydligt mycket längre för mig att komma på plats annars. I ett kärnkraftverk är det många långa gångar o hallar att gå vilse i. Men har hittat tillbaka så här långt och hoppas att jag fortsätter med det. Vill ju inte bli kvar ensam o rädd.

En nära havet upplevelse efter middagen

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)