MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Lördag!

2015-05-30

I morgon är det Söndag, Mors dag och den sista dagen denna Månaden. Då är det bara 1 dag kvar tills det är 18, möjligen 19 dagar tills jag åker hem igen och det är slut på denna period i varberg. Är hemsugen, inte så farligt som jag trodde. Men det räcker och blir över. 

Hoppas vädret stabiliserar sig, trist som fasen att det nästan bara ska regna hela tiden och Blåsa! När jag jobbar spelar det ingen roll, men nästa Månad blir det en hel del fritid och då vore det skoj med lite finväder.

Trots att jag inte riktigt vet vad som händer  är planeringen för en Tysklandsresa i full gång, det är bara att hålla tummar att det funkar och att det värkligen blir en resa denna gång.

Blev en liten biltur i jakt på bestick. Hittade inga men käkade på vägrestaurang och fick komma ut lite. 

Förutom en Tysklandsresa håller jag teknikavdelningen o ekonomichefen på att skissa på en ny leksak, eller nyttopryl förstås. Drömmer om en ny kamera och funderar lite på när en sådan kan inköpas. Ser ut som om det är beställningstid på den  jag vill ha i affärerna hemma, den finns i Kungsbacka men dels så kan jag inte handla före lön o så känns det bäst att köpa hemmavid ifall det blir strul. Helst vill jag ha min Panasonic lumix tz70 innan Tysklandsresan (om det blir någon) men får se. Kanske jag får vänta ett tag till. Enda till hösten. förhandlingarna har inte strandat, men det går lite trögt.

Vädret just nu är garanterat myggfritt för att utrycka det milt!

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)