MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Ledigheten Vädret och Bråvalla

2015-05-28

Efter en period av riktigt hårt arbete känns det mer en skönt att koppla av bara vara sova länge göra ingenting pilla sig i naveln mm Kommer göra det i 3 dagar (ty på den fjärde ska han tvätta). 

Lite har jag gjort idag, åkte en sväng förut, käkade lunchbuffe på kinarestaurang, postade nya kontraktet till AF o shoppade lite. Troligen hade jag inte gjort mera även om vädret var soligt o fint MEN.

Undrar om det bara är jag som i unga år fick inpräntat att det minsann var bäst väder på Västkusten. Kanske är det den globala uppvärmningen som har gjort att vädret blivit sämre här, eller så är det helt enkelt någon som ljugit. Vissst några solglimtar har det varit och en o annan fin kväll,  problemet är att då har jag arbetat.

Juli ska sommaren komma till Västkusten sa någon inatt, då är jag hemma och läste på nätet att Till Östergötland kommer solen o värmen inte fören i Augusti. Då åker jag tillbaka till Varberg (troligen). Känns lite som om jag missar sommaren i år. Men vädret brukar gå egna vägar så kanske det blir några lediga soltimmar på mig också.

Medans vinden blåser halv kuling i träden och regnet smattrar friskt på rumsfönstret tänker jag o drömmer lite tills årets Bråvallafestival. Inte så många i mitt tycke bra band i år, men mycket på festival är stämningen och man tittar på band som man annars aldrig skulle ha kollat på eller ens lyssnat på annars, en stund i allafall. Sen går man runt o pratar strunt med folk, dricker bärs o inventerar matutbudet.

Har börjat skumma spelschemat och listat några klara favoriter, band som jag absolut SKA se. Sedan får det bli lite vad som. Allt är inte släppt en men dragplåstret i min hjärna är förstås KSMB. Andra måste se bandet är Sabaton o Tredje Arch Enemy. Efter det får det bli som det blir.

Antal kommentarer: 2

2015-05-28 17:01:41 - Marie

Då ses vi på Bråvalla ;)

2015-05-28 22:56:56

Ja det tycker jag absolut vi ska försöka göra . Jocke
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)