MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Tvättdag

2015-05-21

När dagen är som soligast har Jocke bokat tvätt tid (nytt Ringhalsordspråk).

Hursom behövde jag tvätta lite så det fick bli som det är. Chockades svårt av tvättstugans skick, har inte skådat en smutsigare lokal. Skräp smuts o tvättmedel på hela golvet. Förstår att lokalvårdarna inte vill ta i lokalen med tång. Utan verktyg att städa blev det svårt även för en erfaren sanerare att få det fint. Skrapade och fick till det hyffsat.

Moderna tvättmaskiner och torktumlare, det blev klart på ett kick. Så här fina maskiner hemma hade det varit en fröjd att tvätta. Men skulle min lilla tvättstuga se ut så här hade tjattanterna exploderat och draperat hela hissen med arga lappar.

Ett tag funderade jag på att ta mig till Varberg o käka ute, men lägenhetsvakten hade skickat mera räkningar så beslutet blev att göra biff o potatis i köket istället.

Blev en stärkande promenad till naturreservatet istället, vandra runt på bergen med den salta vinden runt huvudet gör gott. 

Har lyckats att inte tänka på jobbet denna ledighet- Nytta nöje o avkoppling i en lagom blandning gör att ledigheten känns länge. En bra plattform för arbetsperioden som komma ska, troligen den jobbigaste så här långt om man ska tro dom som har varit med förr, om det blir det jobbigaste jag varit med om återstår att se.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)