MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Göteborg

2015-05-18

Vaknade tidigt i morse o var  pigg och bestämde mig därför att åka en sväng till Göteborg. Strul o missförstånd gällande biljetten gjorde att den kostade 100 kr mer en vanligt. Hemma gnälls det över avgifter och hur biljetten ska betalas. när det gäller resandet kommunalt, men det är inget mot vad det är här i Halland.

Hursom kom jag iallafall till Göteborg och luffsade först runt på centralen, bland alla affärer och gick därefter ut i solskenet, mot hamnen och dom fina museebåtarna som ligger där. Efter det gick jag åter in mot stan och då magen kurrade blev det Malaysisk buffe, något jag bittert ångrade en stund senare då jag skådade en Saluhall med en massa gott i, men nu vet jag och ska dit om jag åker till Göteborg igen.

En Engelsk Craftbeer på en pub som liknade Black Lion hemmavid blev det innan jag åkte tillbaka, nu lite trött efter allt utflyktande så det är nästan att min knöliga säng i rummet kommer att kännas skön inatt.

Det lilla jag såg av den fina staden Göteborg ger mersmak. Men får se om det blir någon mer resa denna period, har ju en del andra ställen att besöka.

I morgon är det en ny dag och då funderar jag på att motionera bilen till Kungsbacka som från tågfönstret såg trevlig ut.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)