MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Efter Gnäll kommer solsken

2015-05-14

Har gnällt en hel del på vädret här i Varberg, med rätta då jag fick för mig att det var soligt o varmt hela tiden. Nu vet jag dock bättre. Idag ville vädergudarnas Västkustavdelning visa mig att dom visst kunde vara glada också och har levererat ett enastående arbetsväder och en riktigt trevlig kväll. Blev efter middagen en promenad till den närbelägna småbåtshamnen för att klara sinnet en smula inför nästa arbetsdag.

Ser lönen på kontot redan nu, men betalas inte ut fören i morgon. Funderar lite på hur den ska spenderas och planerar lite vad jag ska hitta på när jag är långledig om några dagar. Med en liten slant för nöjen på kontot är möjligheterna oändliga. Köpa sprit och åka till Göteborg är några aktiviteter som kan bli aktuella, lite vad som händer beror på vädret och om ekonomiavdelningen vaknar på rätt sida om bankkontot när ledigheten infaller.

Arbetsperioden har så här långt varit riktigt bra. Jocke trivs bäst när han vet vad han ska göra och får pyssla med det ifred utan att någon ändrar eller lägger sig i. Enformiga arbetsuppgifter förvisso men harmoniska sådanna.

I köket dränker mina rumsgrannar sorgen att Svenska Hockeylaget åkte ur vm. Hoppas dom tystnar snart då jag ska sova, eller så går det inte endå för att jag är lite snuvig o hostig.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)