MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

En Dag att se fram mot

2015-05-12

I morgon har jag tänkt mig sovmorgon kanske en biltur i omgivningarna men framförallt ska det laddas lite, en dag är inte mycket att vinka på men endock är den välkommen, det har varit rätt jobbiga arbetsdagar och kroppen är lite mör.

Tack vare min snälla lägenhet/post vakt fick jag idag lönespecefikationen skickad på mail. En rätt okej peng som gör att det förhoppningsvis går att betala räkningar täppa igen hål o unna mig lite skoj. Lönen redan den 16 gör att slösandet måste begränsas då räkningarna kommer senare.

Även om jag inte har något planerat i morgon önskar jag att vädret blir bättre en dom senaste dagarna, natten som gick blåste det så hårt att jag trodde baracken skulle lyfta o sväva till Danmark, hade kameran till hands för att kunna dokumentera innefrån, men något svävande inträffade aldrig. Kanske lika bäst att baracken blev kvar.

Dom sa att våren kommer tidigt. Dom sa att sommaren på västkusten är något extra. Av det har jag inget sätt en. Men hoppas endå att jag får några fina dagar här, allra helst hoppas jag att dom infinner sig då jag är ledig. 

Tanken är att göra lite utflykter i omgivningarna. Ullared och Göteborg men det får bli när dom lediga dagarna är lite flera.

Antal kommentarer: 1

2015-05-13 10:24:33 - Marie

Om det är någon tröst så är våren här hemma både kall o stormig. Jag skiter snart i våren o väntar in sommaren istället. Har lagt upp lite bilder på hur vinden motarbetat mig..
marie-tankar.blogspot.se

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)