MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Blåa knän o stel kropp

2015-05-08

Kändes trots allt lite bra att komma tillbaka till lilla rummet och ledigheten till trots var kroppen snabbt inställd på arbete på morgonen, trots att den knöliga sängen tuffsade till nattsömnen något.

2 dagar av arbete har det varit. . Redan första arbetsdagen fick min 6dagarslediga45årigakropp bekänna färg och färg fick den i form av blåmärken. Min gamla kropp är rätt stöt tålig i det avseendet att smärta inte så ofta känns, men den syns. Av klänga klättra o slå i mot får jag blåa märken över hela kroppen (räknade till 16 stora o små) mest va det knäna som antagit en tjusig blågrön nyans.

Idag va det lugnt på jobbet, skönt att det inte är full rulle varje dag.

Det blev snabbt ensamt, redan på vägen till Varberg faktiskt och längtan till ett varmt badkar är alltid starkast, särskilt när man släpar hem sin gamla o ömma kropp efter ett hårt arbetsplats, vissa springer eller gymmar för att stressa av. Men jag längtar till ett varmt bubbelbad. Längtar faktiskt mer till ett varmt bad en att sätta mig o kolla på tv, den är liten och innehåller mindre kanaler en på ett utedass.

Det finns stunder då jag funderar starkt på att skita i Facebook, hat o skräp vart man går in. Bloggtroll både kors o tvärs. Men så kommer det stunder då grupper går ihop som en och samlar ihop pengar och kärlek till en medlem som har det svårt. Då blir jag varm i hjärtat och tänker att jag är nog kvar på FB ett tag till i alla fall. 

Fredagsmyset instränkte sig till stekt korv potatismos o pepparrotssås i köket som är mindre en det på en fiskekutter och med smaksättarinnehållet som får förråden hemma att se ut som det stora på Sveriges mästerkock. Till det hela serverades kall Cola när det nu är Fredag o allt. Kommer när jag åker härifrån vara excpert på att göra hyffsad ätbart käk i trångt utrymme med få råvaror o nästan inga smaksättare.

Men nu har jag svamlat nog o önskar natt natt.

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)