MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Barackliv

2015-04-24

 Ligga "ute" o jobba är väll ingen jag drömt om, att vara långt hemmifrån och tillbringa lediga dagar i ett litet rum med utsikt över entreen till arbetet inget jag trodde hemkär som jag är. 

Men nu så är jag i allafall här och så pjåkiigt är det inte. Har fått en lugn barack och ett rum i ena endan, lungnet störs ibland av en rökare men det är också allt. Sängen inte helt bra att sova i då den är lite knölig men att ligga i den o kunna kolla på (den lilla tv,n) är inte så dumt trots allt. Lite trist är att mina arbetstider inte medgett någon städning av mitt rum, men snart stundar dagtid då kan även jag få det städat.

I köket går det att laga mat men utrustningen är av enkel typ och den enda vassa kökskniven har någon använt som skruvmejsel och när 50 personer delar på 2 kylskåp och en frys blir det inte någon större plats över för bunkringar. Närmast affär är en bra bit bort och det finns bara ica, alltså inte det billigaste som finns.

Förutom det är det även långt till andra nöjen, men det är rätt bra endå och trivs med jobbet o arbetskamraterna. 

Efter 4 dagar av hårt nattligt arbete stundar nu 4 dagar av ledighet där kroppen ska få vila fötterna ska bli insmorda och kanske ska även hjärnan få lite nöje i form av en öl eller två. Har inga planer så får se vad som blir, det skönast är trots allt att vara just ledig. Nästa period är det dagtid.

Idag lyckades jag vakna och inte somna om. Åkte till en av närbelägna byarna och käkade taimat och tankade bilen, blev sugen på att bekosta en rekond och hyra en xc90 under tiden, men lyckades behärska mig och tar det en annan dag.

Nu myser jag lite med Cola Ostbågar och Hunger Games, funderar på vad morgondagen kan erbjuda. 

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)