MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Så där ja

2015-04-17

Nu har det börjat på riktigt, jobbet alltså. 3 12 timmars nätter med varierande arbetsgrad från hårt till lugnt. Bärande o krypande. Blåmärken på knän och muskler som ömmar. känns att det va ett tag sen sist kroppen fick jobba. Men endå skönt att få komma igång. Nu 3 dagars ledighet, sen stundar flera nätter, nya uppdrag och utmaningar i Varberg. 

Konstaterar efter att pratat med arbetskollegan att jag hamnat i rätt baracklänga. Där han bor är det rörigt i köket det snos mat och det stökas bökas och låter  när det ska sovas. I min avdelning är det tvärtom prydligt i köket och man kan utan problem ha saker i kylen utan att det försvinner  lugnt och tyst i korridor o dom andra rummen. Trivs med jobb och boende, men det är ensamt o saknar att va hemma.

Vaknade skapligt idag, åkte och handlade och sen blev det en rejäl promenad, mat och öl på lokal. Väl på rummet slog jag ihop och vaknade 2 timmar senare. Inte riktigt som jag tänkt.

I morgon funderar jag på att åka buss till varberg och känna centrumet på pulsen ordentligt, en öl till på lokal kanske, möjligheterna är oändliga då jag är ledig WoooHoooo.

Sitter i mitt lilla rum o småmyser Fredag med Loka Crush Jordgubb, en rätt frisk dryck men jordgubbsmaken kunde ha varit mera och Garants Pepperonichips. Frasiga men inte så heta och smakrika som dom beskrivs,

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)