MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Äntligen

2015-04-12

Dagen började med en ordentlig tur. Inte en endaste klocka hade jag satt och ändå vaknade jag typ 5 minuter innan den första skulle ha ringt, vaknade halvt om halvt av att ena foten var utan täcke, kollade på klockan och noterade efter en stund att mobilen aldrig ringde. Någon vakar över mig och såg till att jag inte kom försent första dagen (vet vem). Nu har jag satt mina klockor och hoppas att jag även i morgon kommer i tid.

En första dag som inte blev så svettig, men det är skönt att komma igång i alla fall. I morgon har det lovats  jobb så vi kommer bli ordentligt varma i kläderna.

Tillbaka till baracken gjorde jag mig lite tacosallad och så vips blev det 1½ matlåda också av bara farten. Kommer bli proffs att göra middag och matlåda av ingenting.

En så länge är det oväntat lungt och lite spring här i baracken. Hade väll inte förväntat mig värsta rajrajet, men endå är det betydligt tystare en jag trott. Kan vara så att min sida inte är fullbelagd utan det kommer flera, jag som är kvar får se.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)