MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Lördag

2015-04-11

Imorgon smäller det och jag får äntligen börja jobbe! Och även om det understundom ser ut som om jag gnäller över hur det är och hur det ska bli är jag glad och stolt över mig själv att jag fått jobb. Tro inget annat.

 Min absoluta grundinställnig (som alltid när det gäller arbete)  är att allt ska gå som en dans, pågå så länge som möjligt och gärna lite till, att jag som vanligt ska få strålande referenser.  

Är envis och backar sällan för utmaningar. Har klarat av en hel del omöjliga uppdrag och den dagen allt går åt pipan är inte i morgon eller ens här i Varberg.

I övrigt har denna soliga varma men rätt vindpinad Lördag ägnats åt att bunkra. Hemma finns allt jag vill ha, här finns inget. Hos den lokala icahandlaren köptes smått o gott som mättar och håller en skiftgående mage glad o nöjd alla dagar o tider.   Då det var Lördag ramlade ner lite godis i vagnen och så Påskmust för att det var billigt. På vägen hem till lilla rummet köptes Taimat som mage gnällt att hon vill ha ett tag nu (men om det på annan plats)

Lördagsmyset fortsatte med att jag filade fötterna klippte tånaglarna och satte plåster runt en ond tå. Refrengen av denna soliga men rätt blåsiga Lördagen. 

Tack till alla som stöder och peppar.

I morgon är det äntligen JOBBDAX JIPPIEEE!

Kram

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)