MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Sveriges Mästerkock

2015-04-02

Det var en rafflande final där Ludvig som vanligt spetsade sina rätter med sprit och levererade juryn smaker som gjorde dom aldeles yra.och Sandra bländade mig som tittare med sina uppläggningar. Ludvig lite slaffsig med sina och konsentreade sig på smaker istället och det var troligen det som gjorde att han föll i finalen, upplevde dock honom som väldigt smaksäker men lite svajjig i kvaliten inder säsongen.Hans kockbokside tilltalade mig mest. Hoppas den blir av trots allt.

Årets startfält upplevde jag som bäst dom allra flesta sopar golvet med många av dom tidigare deltagare helt klart. 

Juryarbetet blev bättre med ny medlem och jag ser fram mot ny säsong.

O appropå ny säsong så missade jag nästan avsnitt 1 av NCSI säsong 12 som började igår på trean. Kommer troligen missa allt men det gör ju att spänningen när väl boxen kommer är total och som alltid årets höjdpunkt.

Konstaterar att inga av dom tv kanaler som ersätter är av sebar kvalite. Saknar Discovery hårt. Och kanske lite bra, för satte inte på tv fören ikväll o kollade på en dokumentär om Electric Banana Band. Annars är den på hela dagarna med Discovery i bakrunden. Nu finns det ingen mening, något kanske det sparar.

I övrigt har det blivit rätt lite gjort idag, saknar insperation och tänker just nu mest på vad jag ska bjuda mig själv på till middag när jag fyller år, det är ju helg o inte mycket är öppet. Så får helt enkelt leka Sveriges Mästerkock och laga till något storslaget från grunden, bara för att jag kan.

Mys framför tv,n en Onsdagskväll

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)