MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Det glada i livet

2015-03-20

Mord bråk och orättvisor i hela världen. Men så finns det sånna dära stunder då man skiner upp och blir glad, saker som kanske inte värkar så stora men som får genomslag av sällan skådat slag.

Djungelhunden Ahrtur till exempel som fick en köttbulle av en svensk multisportare, kom fram till att det var ett bra gäng att hänga med och fick efter mer en många turer följa med till ett nytt land. Vi här hemma fick veta vad multisport är för något och sällan har ett lag som blev 12,a i någon sport fått så mycket bevakning av media när man kommer hem.

Arhtur fick flytta till karantän och idag kom han så ut igen. Lycklig knubbig  och svensk. Ett minst lika stort uppbåd av journalister frågade om allt möjligt Artur lung som en filbunke och värkar lita fullt på dom han har runt omkring sig. Lite svårt att förstå att denna varelse har varit hatad o sparkad på.

Efter utsläpp blev det tandoperation och såg nyss ett klipp där han hade typ av en pressträff, lite trött men fortfarande nöjd. Ett klipp senare från Örnsköldsvik allehanda visar familjen på hotellrummet, arthur ligger raklång mitt på golvet o trivs. Är helt säker på att han visste hela tiden vad han gjorde och kan nu bara känna sig nöjd att planen gick i lås.

RockaSockafenomenet.

En lillasyster som tycker att sin storasyster med downssyndrom är coolast i hela världen, trots att hon är lite annorlunda. Lillasyster startar en kampanj på Facebook där det slås fast att alla har rätt att vara annorlunda och hela Sverige går plötsligt omkring med olikfärgade strumpor.

Vi behöver glädje i smått o stort, hur skulle det annars se ut.

Jag lite nedstämd fortfarande över den inställda tysklandsresan blev jag lite gladare av min handläggare på AF svarsmail. Rätt ovanligt att få så mycket glada tillrop av en handläggare för ett sommarjobb.

Ikväll blir det lugnt i morgon Grillmys i provinsen.


Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)