MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Byte av Fokus

2015-03-19

Jag och bästa vännen hade bokat resa till Tyskland för att jobbet skulle ju inte börja fören i Maj. Lite god mat shopping o avkoppling va presis det jag behövde innan allvaret. Igår ringde arbetsgivaren och tydligen önskade man min tjänst redan i April, efter påsk.

Fick lite betänketid men NEJ tänkte jag först, ska fasen resa som bestämt. Men efter lite klartänkande så har jag kommit till insikten att det är viktigast att försöka få till ett nytt villkor, jobba bort rastlösheten och förstås att tjäna pengar. Tyskland finns kvar även efter sommaren.

Nu har jag bokat in nya dagar med boende och fixat inackordering åt mina blommor, som kommer få tillbringa sommaren på en soldränkt balkong.

Har några dagar på mig att byta fokus, att planera vad jag ska ha med mig. Fundera lite över mat och matlagning samt peppa för det nya, träffa vänner och familj. Tänker inte ha några dåliga tankar o älta inombords om saker som jag inte fick när det är dags. Nä då är det full fokus på ett sjudjävla bra utfört arbete som gäller!!!! Ett gott betyg och fjädrar i kompetenshatten är målet.

(Uppdaterat 21:46)

Har varit hundvakt till mammas Tindra. Lite som vanligt låg hon i soffan och hade det skittrist. Det har blivit jobbigare att vara här med åren tror jag. Hon älskar mig, det är inte det. Det är staden som suger. Hon är mer en uttråkad och vill gå ut hela tiden och längtar efter matte. En sån här fin dag som det var idag går det ann. Vi har luddat runt området minst 10 gånger. Pratat med nya frisören Tindra har pussat på sin favoritkompis och fnyste åt en liten trasselsudd som skällde.

Antal kommentarer: 2

2015-03-19 20:14:15 - Lola

Du kommer må bra av livsluft o friska vindar!Hoppas man får hälsa på dig!Gillar Varberg starkt denna årstid.

2015-03-19 21:45:40 - Joachim

Jag hoppas det blir kanon!Att jag trivs med arbetet och att luften o vindarna stärker mig för framtiden.
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)