MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Dagen som försvann

2015-03-02

Tänkte rasta av mig med en lång fotopromenad när vädret var fint, men först tog jag bilen till affären. Där träffade jag pappsen som satt på fiket, mumsade räkmacka o drack kaffe, med honom va det väll som vanligt, han hade fått skjuss till centrumet och skulle gå hem o det är ett plus.. Lyxade till det med en ost/skinkfralla o kaffe jag också.

Kom hem satte mig med att redogöra mina jobbsökaktiviteter till Arbetsförmedlingen och så gjorde jag rätt för mig med A-Kassan.  Noterade att SSAB Finspång kommit ut med en ansökan om sommarjobb och trots att jag troligen har ett jobb i varberg sökte jag för man kan aldrig så noga veta.

Diskade och pysslade. Sen va dagen slut och det blev dags att laga käk. Ingen promenad idag alltså, gör nytt försök i morgon.

ångrar inte alls att jag sökte jobb i Varberg, men så här i efterhand va det lite ogenomtänkt. Hoppar inte av redan nu men ordnar det sig inte med boende o annat är jag tvungen. Nästa Måndag är det tanken att åka dit för utbildning, utan den kommer jag inte in på området, känns trist att inte veta om jag får bo o koppla av dagen innan. Känns sådär att åka dit på natten o vara på plats på morgonen o sen kurs.

Första kurvan att ta sig igenom nästa vecka. Gör som jag brukar och hoppar upp på taket, lägger mig platt och håller i mig så gott jag kan. Vill ha ett jobb i närområdet hemkär som jag är. Men ordnar det sig med boende i Varberg kommer det bli skitbra att komma från också, det är jag säker på.

Går upp på julklappsvågen och konstaterar att  snart är jag så välmående att det bara är att åka till Grekland o sjunga i ett dansband som fattas. Att i skyddsdräkt springa runt  eller släpa på färg en hel sommar skulle göra susen. Annars får jag fasen ta mig i kragen och börja röra på mig, typ simma o träna

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)