MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Långa strån av oro

2015-02-28

Igår kokade alla funderingar över, blev för mycket helt enkelt. Inte blev det bättre av öl häller. Satt i soffan, grät och funderade skarpt att skita i allt som har med Varberg att göra. Orkar helt enkelt inte när jag inget vet. Till o med middagen med min vitlökssås som skulle bli  mitt Fredagsmys gick åt helvete o smakade skräp, o klarade inte ens biffen med en industrigjord fryst o uppvärmd bea (som skar sig). Fasen va jag suger!!!

En vän läste dock mina ledsamma statusar på Facebook och ringde. Vi pratade lite som förr i flera timmar om allt o inget. Det kändes bra och ångesten mildrades.

Att söka jobb i Varberg var väll inte så genomtänkt. Det är lite dyrare att bo i faciliteterna en jag tänkt  o så alla långa dyra resor hem. Det är väll mest funderingar om boende o resor som gjorde att det kokade över och blev till gråt i soffan igår. Jobbet känns nytt spännande o utmanande, inget jag ångrar att jag sökte. Det är allt runt omkring som jag inte riktigt tänkte mig för om att få till på ett bra sett.

Just nu är huvudet mer en ömt o magen en smula i olag men tänker inte inte lika mycket på att helt skita i jobbet i alla fall. Har liksom inget alternativ. Är rastlös och måste fasen ha ett jobb, och detta är det som finns till buds just nu. Intalar mig själv att det blir rätt fränt att få jobba på kärnkraftverk.

Nu stundar närmast en resa för kurs vecka 11 vet alls inte om mitt bokade boende godkänns. Några veckor senare är det infodagar, bokat boende där också utan att nu veta. Gjorde nyss ett inlägg i en Varberggrupp på FB om tips på boende, hoppas det ger något.

Vädjar här också. Tipsa mig gärna om boende i Varberg med omnäjd. Alla förslag o erbjudande är av bra sort.

Jag rekommenderar Din Studio

Kanske ett varv runt industrilandskapet för att skingra tankarna.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)