MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Ett steg närmare Varberg i Sommar

2015-02-23

En läkarundersökning och en strålskyddskurs  bort för att kunna tillbringa sommaren i Varberg. Just nu kokar det i huvudet då jag inte vet så mycket mera. Turligt nog behövde jag inte åka till Varberg för att träffa läkaren utan det ska skötas i Nyköping. Utbildningen däremot får jag göra på plats.

Tyvärr ser det ut som om det inte är så länge som jag trodde först. Och tjänar nog inte så mycket på saken  då jag får 2 boendekostnader, men kommer bort ett tag, får se lite andra vyer, något jag känner att jag behöver. 

En sak som kokar ihop det är att jag även fick samtal från förra sommarjobbet, inget klart där utan det informerades bara att en annons kommer upp vartefter. Måste alltså söka som vanligt. Här är det 3 Månader, minst 1 månad mindre en Varberg. 

Jaja. Det blir säkert bra det där till slut.

En sak som skrämmer skiten ur mig är att jag inte får/ hittar något boende och passar på att slänga ut en fråga till er som läser detta o bor i Varberg eller känner någon som gör det. Tipsa gärna mig om något billigt boende Rum, del i lägenhet, husvagn allt är just nu av intresse  joachimfransson@gmail.com

Ringde mor för ett tag sedan och fick det sorgliga beskedet att grannhunden Tensie fått vandra över Regnbågsbron förra veckan. Tensie gjorde allt för att hålla mamma sällskap när Albin hastigt och mycket tragiskt gick bort. Albin den vita gäntlehunden o Tensie den svarta trasselsudden kommer för alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta Vila I Frid Tensiegubben!

En liten bild på Fina Tensie  (och Tindra i bakrunden)

Jag rekommenderar Din Studio

Antal kommentarer: 1

2015-02-23 19:56:20 - Lola

(heart) Det kommer ordna sig.Styrkekram!
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)