MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Livet är en fest

2015-02-22

Även om det kostar på att ligga på topp så unnade jag mig 1 helkväll ute i Fredags, började lite rastlös så klädde på mig och begav mig ut. Blev den längsta fotopromenaden på länge med besök både i Ektorp och Vilbergen. Efter välförättat värv blev det taimat på Spicy Hot. Mätt i magen fick jag så besked via sms att vänner satt o väntade på Bishop Arms.och det startades en liten   krogrunda som inte avslutades fören frampå morgontimman.

Förutom Bishop Arms fick även Black Lion o Broadway besök, det dracks bland annat Norrköpings bryggeris nya Humlemonster (en öl jag starkt rekommenderar) plånbok och lever fick sig en rotblöta men hade den trevligaste helkvällen på länge. Tackar alla inblandade!

I Lördags var tanken att jag skulle slippa köra till ölmötet i Linköping, vår chafför ställde in och besvikelsen var rätt stor och med handen på hjärtat kändes det inte helt rätt att sätta sig i bilen då kropp o knopp va rätt sega. Men allt ordnade sig på upploppet  och jag kunde sitta o slappa i ett rymligt baksäte både fram och tillbaka istället för att själv köra.

Kvällens värd hade hittat öl som normalt inte finns på bolaget och även om vissa lämnade lite övrigt att önska smakmässigt (en rököl helt utan rök till exempel) blev  det en hyffsad lineup och inget direkt bottennapp.

Idag då?

Det är rätt bra faktiskt, huvudet lite tungt i morse men inget som en panodil och ett stort glas kall cola kunde råda bot på. Colan fick jag som tröst för att jag skulle köra igår (Bästaste vännen och resekamraten vet hur man tröstar en sorgsen o lite bitter Joachim). Tursamt nog dricker han inte läsk så trots att det blev baksätet  fick jag hem läsken till kylskåpet.

Nu sätter vi stadig kurs mot ny vecka. Nya jobb ska sökas, blandannat är det jobbsökar mässa i Linköping så några buntar Cv ska skrivas ut. Livet går vidare mot nya mål och utmaningar.

Antal kommentarer: 1

2015-02-22 16:21:49 - Lola, lola_karlberg@Hotmail.com

Positiv anda!Härligt!(star)
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)