MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

SnöLördag

2015-01-10

Skräpväder ute och lite tung i sinnet. Inte alls peppad för något. Men orkade inte ritkigt sitta o rulla tummarna så det blev lite hushållspyssel och så när snön slutat falla gick jag ut i blåsten och borstade ren bilen från Snö. Hade lite planer för längre promenad, men det är ju en dag i morgon också, soppåsen fick i alla fall komma ut.

Satt i telefonen en stund med Telia, en mystisk post på bredbandsfakturan fick mig att haja till. Något jag tydligen hade haft provperiod på, inget sagt och då fått räkning. Killen på Telia var dock förstående, hjälpte mig att aktivera provperioden så jag nu kunde se vad det va för något (HBO) och tog bort summan jag skulle betala. Felia kan också om dom vill.

Känner att detta nog inte är riktigt något för mig det där med att hyra film o kolla på serier på datorn och  kan inte låta bli att undra när jag sa ja till det och så borde jag ju ha fått något brev med en startkod. Minnet är kort.

Igår satt jag hos en vän, drack öl och pratade resor. Många platser jag vill besöka, min lite nya syn på Wisky gör att jag gärna vill besöka så många desstelerier i skottland som möjligt innan jag dör. Gärna skulle jag vilja det redan i år. Lite tittade vi på en bussresa så man kan handla lite också, men som alltid är lusten stor och ekonomin liten. En resa till Tyskland får vi hoppas på i alla fall.

 

Inte samma bil, mycket mera snö och attans mycket kallare en idag.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)