MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Livet på halvfart

2015-01-04

Året är bara 4 dagar gammalt, så kanske inte så konstigt att det inte kommit igång en. Kroppen och sinnet fortfarande lite nyårstrött.

Har ägnat helgen åt att röja upp efter nyårskalaset. Båda dagarna blev det också långa promenader. Nä har inte lovat att gå ner i vikt (även om det skulle behövas) men känner mig slö och rastlös på samma gång så det känns rätt med promenader. Passar dessutom på att fota så jag kan lägga ut bilder till min Norrköpingsgrupp.

På Facebook har jag även rensat bland grupper jag är med i, trött att läsa påhopp och elakheter om andras åsikter, hade mitt liv inte varit så innehållslöst skulle jag nog helt skita i FB. Men något måste man ju sysselsätta sig med, kommer i alla fall vara lite mera petig hur länge jag är med i grupper som jag igentligen inte har något gemensamt med, livet är för kort för att vara med i tråkiga grupper på Fejjan liksom.

Funderar på en fotokurs och att börja simma. Tummen sitter tyvärr långt upp och är fast med superlim så inget lär hända men tankarna finns.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)