MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

GOTT NYTT ÅR

2014-12-31

Mellan nyårsmatlagning och årets sista bad så har jag nu en stund över för att delge eder mina tankar ocm året som varit och det som komma ska. En liten men ack så naggande god årskrönika från mig till er.

Kändes rätt jobbigt där i Februari då jag fick gå från ett jobb som jag trivdes med, sysslorna inte nya men kamraterna många och trevliga. Det såg mörkt ut och dagarna har kantats av berg o dal i sinne och humör.

Fick dock ett sommarjobb. Många bollar i luften, hålla siffror i minne, skrukturerad allt det där jag inte är bra på. Men djäklar i mig vad jag kan om jag bara vill. 3 dagar stod jag i valet och kvalet att skita i det och åka hem. Men är envis så kämpade på och det blev hur bra som helst, är stolt som fan över mig själv och lärde en hel del om mig själv, något som är bra att ha i bagaget kommande år.

Efter sommaren har det varit mörkt på jobbfronten och livet har understundom varit rätt bistert, men det ser ju ut som om jag överlever detta år också.

En större ljuspunkt inträffar nu. Blev med i en Norrköpingsgrupp på Facebook. Lade ut lite Norrköpingsbilder jag tagit under åren och har aldrig fått så många gillande tummar upp och glada kommentarer. Väldigt annorlunda en andra grupper man är med i där jag knappt vågar säga vad jag tycker utan att få verbalt spö. har gjort mig glad och varm i hela hjärtat. Har funderat på FB och tänkt många gånger gå ur, men så händer det något sånt här och tron på männskligheten kommer åter. FB får leva ett tag till, men kanske ska jag rensa lite bland dom grupper jag är med i.

Trots allt har det 2014 varit av bra sort, fått jobba lite. Varit hyffsat frisk och livet har kanske inte lekt men varit stabilt med tak över huvudet och en ekonomi som trots omständigheterna kunde ha varit sämre. (några smällar på ekonomin har jag faktiskt orsakat helt själv)

Nu så är det full fart in i kaklet med nyårsmiddag med bästa vännen. Sen sladdar jag  in i ett nytt och pinfärskt år full av nya möjligheter utmaningar lycka sorg och glädje.

2015

Redan nu är 2 anställningsinterjuver inbokade, sommarjobb men endå. Vecka 2 bär det av till Sörmland och Järnverket i Oxelösund och veckan efter är det Oskarshamn. En bra början på nytt år.

Målet är att få ett fast jobb, men att jobba så näsan kommer upp över vattenytan funkar också, börjar bli liiite rastlös.

Med tanke på att Norrköpingsgruppen är så nöjd över mina foton funderar jag starkt på att förkovra mig i ämnet med en kvällskurs. Får se vad som kan finnas. Ny kamera har alltid funnits på önskelistan, men det får vänta.

I övrigt är det bara att vänta och se vad som händer.

Nu stundar ett bad och en slurk Mackmyra 10 innan min middagsgäst kommer.

 

Önskar alla läsare

Ett riktigt GOTT NYTT ÅR 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)