MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Hemsidan. Det som gjorts och lite om det som komma ska

2014-12-29

Pyssel och pill, i brist på annat. Har gått i genom årens guider och reviderat dom matställena som försvunnit, bytt namn eller ägare. Vissa bilder är bortagna, för att få plats för nya.

Har tagit bort 2 avdelningar Matbloggen och den avdelningen där jag tipsar om nya produkter, känner lite att dom inte kan prioriteras nästa år så bättre är det att ta bort. Dessa avdelningar kommer samordnas i dagboken.

Nästa år är det i första hand åtrstramning av ekonomin för mig själv som gäller. Men även att min trogna medätare också anvisat att ekonomin ska ses över och resor prioriteras före bastanta middagar ute på lokal . Detta gör att det kanske inte blir så mycket mat ute framöver. Därför har jag bestämt att slå ihop Restaurangguiden och Lunch/Snabbmatsguiden till 1 avdelning  2015, ja då blir det i alla fall något för er att läsa då man måste unna sig lite ibland även om tider är svåra.Tyvärr har jag inte något bra namn en (Förslag mottages tacksamt). 

Slopar mina J,n Bara text vad jag tycker och tänker.

O appropå Mottages tacksamt så är du/ni mer en välkomna att skicka gästbedömningar ( till joachimfransson@gmail.com och glöm inte bort foton)

Ska försöka lägga upp mera recept

Och förstås fortsätta skriva dagbok

Men försöka undvika gnälla så mycket

Men Hemsidan kommer 2015 leva vidare!

Kanske blir det några nya avdelningar eller så blir nästa lite av ett mellanår med inget eller allt. Jag och Ni gör vad det blir.

 

Tackar ödmjukt för att ni vill besöka min sida och för att jag får några kommentarer lite då o då (även om jag önskar flera)

Goseko på Björkö som tyckte bäst om att bli kliad på huvvudet o bakom öron. (Enligt uppgifter far ha fått blev denna ko aldrig biff)

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)